Zadovoljstvo  nam je da Vas pozovemo da učestvujete na  Okruglom stolu

 

„Bolji uslovi za zapošljavanje mladih”

koja će se održati  u

petak 17. novembra 2017. u Hotelu Moskva  sa početkom u 10:00 časova.

 

Diskusija će biti posvećena aktuelnom statusu i položaju mladih, aktivnim merama zapošljavanja, problemu uključenosti mladih na tržište rada i inovativnim pristupima zapošljavanja mladih. Svoje bogato iskustvo sa učesnicima će podeliti i gospođa  Daniela Zampini, ekspertkinja za zapošljavanje iz kancelarije Međunarodne organizacije rada  u Budimpešti.

 

Okrugli sto se organizuje u sklopu višegodišnjeg  projekta “Jači socijalni dijalog u zemljama Zapadnog Balkana”  koji finansira Evropska Unija, a čiji je ključni cilj jačanje uloge socijalnog dijaloga u pronalaženju rešenja za aktuelne probleme celog regiona.

 

AGENDA

 

10.00     Uvodno izlaganje, Dejana Kuzmić, Unija poslodavaca Srbije

Mere aktivne politike zapošaljavana, Bojana Stanić,v.d.pomoćnika ministra, Ministarstvo za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja

Inovativni pristupi zapošljavanju mladih, Aleksandra Vladisavljević, Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva

Biti mlad u Danskoj-Ljiljana Pavlović,Unija poslodavaca Srbije

Diskusija

11.30     Kafe pauza

12.00     Daniela Zampini, Međunarodna organizacija rada

 

Diskusija

13.30     Ručak

 

Budući da se ova tema tiče svih nas,  nadamo se da ćete nam se pridružiti i da ćemo svi uživati u živoj diskusiji.

 

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite putem telefona 3160-248 ili e-mailom j.jevtovic@poslodavci.rs, najkasnije do 15.11.2017. godine. Kontakt osoba je Jelena Jevtović.