HYATT GRADI KARIJERU MLADIH

22.12.2016. godine od 11.00 do 18.00 časova imate priliku da se prijavite za četvoromesečnu praksu u Hotelu Hyatt Regency u 2017. godini.

Ne zaboravite da ponesete svoj CV, a za sve dodatne informacije obratite nam se putem mejla neda.savicevic@hyatt.com

EIPIX

Eipix je novosadska kompanija za razvoj video-igara sa preko 300 zaposlenih. Tokom 2015. godine postaje globalni lider u razvoju HOPA igara, paralelno šireći produkciju na free-to-play tržište, animirani film i autorski strip.

Naučite od najboljih kako da razvijete video-igre, alate koji se koriste u produkciji, kako da razvijate web alate i još mnogo toga.

Agencija "PRO DESK"

Agencija "PRO DESK"

Agencija “PRO DESK”, Beograd je izdavač obnovljenog Naučnog magazina “IQ

Nudimo obuku za 4 saradnika:

  • novinar-istraživač
  • novinar-autor
  • menadžer za marketing i prodaju
  • IT menadžer(PHP, SQL, HTML/XTML, web-design

ENDAVA

ENDAVA organizuje tromesečnu praksu za studente završnih godina fakulteta.

Steknite iskustvo u IT kompaniji koja ima preko 2500 zaposlenih u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Americi, Rumuniji, Moldaviji, Makedoniji i Srbiji.

GRAYLING

GRAYLING međunarodna konsultantska kompania nudi volonterski program za dva komunikatora.

Iskoristite priliku da steknete iskustvo tokom tri meseca rada u kompaniji koja pruža konsultantske usluge iz oblasti odnosa sa javnošću, odnosa sa korporativnim klijentima i javnim institucijama, u regionu centralne, istočne i jugoistočne Evrope, kao i u regionu Evroazije.

TAX INTERNATIONAL

Osnovani smo u Novom Sadu 2007-e godine i pružamo sledeće usluge: knjigovodstvene usluge, registracija preduzeća i radnji, likvidacija preduzeća, registracija promena privrednih subjekata, izrada biznis planova, izrada pečata, web design.

Dosadašnje iskustvo je pokazalo da se lica koja završe obuku u preduzeću Tax International doo zapošljavaju u roku kraćem od mesec dana od završetka iste.

NIS

NIS organizuje letnju praksu za 160 studenata treće, četvrte i pete godine fakulteta.

Studenti različitih obrazovnih profila, spremni da uče, vredno rade i upoznaju poslovne procese od jula do oktobra postaju deo tima jedne od najuspešnijih kompanija u regionu i uz konstantnu podršku svojih mentora dobijaju priliku da načine prve korake u svom profesionalnom razvoju.

RADIO LEGEND

Steknite radno iskustvo na stručnom usavršavanju u beogradskom radiju Legend.

Radio Legend Vas poziva da se prijavite za program stručne prakse kod nas! Poziv se odnosi na pozicije ‘radio voditelj-novinar’ i ‘saradnik u marketing redakciji’.