Centar za ekonomiku domaćinstva „ Danica Vuksanović“ je ustanova koja je osnovana davne 1959. godine, sa imperativom koji i danas sledimo, a to je da širimo kulturu i obrazovanje na ovim prostorima. 1993. godine smo nasledili delatnost nekadašnjeg Radničkog univerziteta i od tada se kontinuirano bavimo neformalnim obrazovanjem – obrazovanjem odraslih.

 

U oko 1000m2, smešten je izuzetno uređen i opremljen prostor, sa svim neophodnim nastavnim sredstvima i učilima. Predavači na našim obukama su eminentni stručnjaci u svojim oblastima.

 

Centar je član Poslovnog udruženja narodnih, radničkih i otvorenih univerziteta i kulturno-obrazovnih centara Srbije od 2002. godine.

Organizujemo:

  • kurseve stranih jezika (engleski, nemački, italijanski, francuski, ruski), informatike (Windows, Word, Excel, internet), krojenja i šivenja, malih manekena, masaže, kozmetike, za manikir i pedikir, šminkanja, knjigovodstva, daktilografije kao i obavljanje ispita za klasu, za poslovne sekretare, bebisitere, negovateljice, gerontodomaćice itd,;
  • stručna osposobljavanja, dokvalifikacije i prekvalifikacije za sve struke i sva zanimanja (lične usluge, tekstilnu, prehrambenu, ugostiteljsko- turističku, hemijsku, mašinsku, mašinsko-energetsku, građevinsku i dr.)

 

CENTAR ZA EKONOMIKU DOMAĆINSTVA

   „Danica Vuksanović“ – Leskovac,Partizanska 7

tel.016/ 213541; 212961; faks:212961

cedom.obrazovanje@ptt.rs; centar.ekonomika@gmail.com

www.cedomleskovac.edu.rs

https://www.facebook.com/cedom.leskovac

Centar_20143