Projekat NetForYou je baza multimedijalnih informacija (tekst, fotografija, video, audio) preduzeća, preduzetnika, zanatlija – prodavaca i fizičkih lica kupaca. Na ovaj način Vaša poslovna informacija je vidljiva na oko  četiri milijarde i mobilnih telefona, kao i na kompjuterima, laptopovima i svim drugim IT uređajima Srbije i sveta! Ne postoji nijedan elektronski ni bilo koji drugi medij, koji može brže i jeftinije prikazati Vašu ponudu i tražnju, na jezicima, većem broju poslovnih subjekata u Srbiji i svetu!

Imate priliku da se kroz svoj mobilni telefon ili bilo koji drugi IT uređaj, sami registrujete u NetForYou a zatim da postavljate – menjate svoje poslovne multimedijalne informacije, kada god želite… Posebno Vam ističemo tehnološko-tehničku prednost NetForYou a to je komunikacija.

Mogućnost da komunicirate multimedijalno,sa bilo kojim poslovnim subjektom iz bilo koje zemlje Sveta kroz Vaš mobilni telefon.

Mogućnost da odjednom budete multimedijalno u komunikaciji sa hiljadama poslovnih subjekata iz Srbije i Sveta.

Mogućnost da budete u komunikaciji sa centrom NetForYou

Mogućnost da se u sekundi multimedijalno obratite svim poslovnim subjektima iz željene oblasti

Mogućnost da on-line interaktivno, multimedijalno budete na vezi sa fizičkim licima iz bilo koje zemlje sveta, naravno kroz Vaš mobilni telefon

Ovaj način multimedijalne komunikacije,gore nabrojan,kroz Vaš mobilni telefon,sa subjektima iz Srbije i sveta nema nikakvih troškova – sem jednog “smarta”iz paketa Vašeg mobilnog operatera iako šaljete multimedijalnu poruku na hiljade adresa, odjednom, bilo gde u Srbiji i svetu a da su im mobilni telefoni kod stotine različitih mobilnih operatera….       Inače samo jedno ovakvo multimedijalno,  slanje na komercijalan način, bi koštalo oko hiljadu eura!? Projekat NetForYou, sa poslovnim subjektima u bazi, podrazumeva apsolutno komparativne i konkurentske prednosti na tržištu Srbije i sveta, jer je po svojoj idejnoj koncepciji, inovativnoj tehnologiji, multimdijalnoj on-line interaktivnoj komunikaciji, tehničkoj održivosti i najjeftinijim marketinškim prikazom na domaćem i svetskom tržištu jedinstven i kao takav ne može se meriti sa konkurencijom jer je faktički nema !

U korektnim poslovnim odnosima sa NetForYou obezbedili smo svim članovima Unije Poslodavaca Srbije  popuste!

Kontaktirajte nas mejlom  comexworld@yahoo.com ili telefonom 060 740 79 55, kontakt osoba je Miomir Stojmenovski, posetite našu web stranicu www.netforyou.net