img_debra_tnDEBRA, društvo obolelih od bulozne epidermolize brine o svim obolelima i njihovim porodicama iz Srbije. Imati buloznu epidermolizu znači imati kožu krhku i ranjivu poput leptirovog krila. I običan dodir može značiti novi plik, novo oštećenje. Svakodnevnica znači nove rane, nova previjanja, začuđene poglede, bol, hirurške zahvate, znači stalnu zavisnost, pomoć, negu i pratnju drugih. Zato obolele često nazivamo „Deca leptiri“.

DEBRA ulaže velike napore u pomaganju deci i njihovim porodicama. Najviše se zalaže za prikupljanje finansijskih sredstava za konstantnu nabavku i slanje zavojnog materijala obolelima, te odgovara na sve ostale individualne potrebe članova, te pomaže kod ugovaranja pregleda i potrebnih zahvata.

Možete se uključiti kupovinom majica sa porukom Udruženja Debra Srbija. Ono što nudimo Vama kao kompaniji koja želi pomoći i uključiti se u ovaj humani projekt je apliciranje Vašeg loga/slogana na istu tu majicu.

Svaku kupljenu majicu Vam dostavljamo, te je možete dalje koristiti kao poklon za svoje poslovne partnere, zaposlene i sl. Na taj način postići ćemo zajedničku korist – promovisaćemo Vašu kompaniju i prikupiti finansijska sredstva za decu leptire.

Zašto nam je važno da što više majica pustimo u opticaj kroz celu Srbiju?
Osnovna nit vodilja ove kampanje je uključiti što više ljudi koji će nositi ove majice i na taj način komunicirati sa drugima o potrebi pomaganja, kao i mogućnost da se uključe u projekat Udruženja Debra i Boost Team-a, te pomognu našim malim leptirićima.

Cena jedne majice je 920 dinara, a možete se uključiti kupovinom neograničenog broja majica. Kupovinom 5 majica ili više, udruženje DEBRA uvrstiće Vas na popis sponzora/donatora na svojoj internet stranici.

Narudžbu možete ostvariti putem e-maila aleksandra@boost-team.com ili na broj telefona 066 / 220 213.
Obavezno posetite i Debrine Web stranice na kojima se nalaze fotografije majica.