Unija poslodavaca Srbije i Udruženje za klasičnu homeopatiju Vas pozivaju na besplatno promotivno predavanje Homeopatsko i psihološko shvatanje straha i anksioznosti koja će se održati u prostorijama Unije poslodavaca Srbije, Ulica Stevana Markovića 8, Zemun-Beograd, dana 20.02.2015. godine sa početkom u 15.00 časova.

U sklopu promotivnih aktivnosti , u organizaciji Udruženja za klasičnu homeopatiju “Boenninghausen”, Goran Lukačević registrovani Diplomirani homeopata je pripremio niz bespaltnih predavanja za sve zaineterosovane članove Unije poslodvaca Srbije i njihovih prijatelja.

Tema prvog predavanja: Homeopatsko i psihološko shvatanje straha i anksioznosti, kao i homeopatski lekovi koji su najzastupljeniji u tretmanu anksioznih poremećaja.

Nezaobilazni Aconitum, koji i ako se smatra remedijom kratkotrajnog delovanja u situacijama straha, šoka, panike i traume gotovo uvek daje kao prva pomoć koja stabilizuje stanje pacijenta. Zatim Arsenicum Album, za stanja uznemirenosti i nemira, Arnica za traumu i povrede, Gelsemium panika strah od javnog nastupa, su samo deo homeopatskog asortimana (homeatskih lekova ).

Predavanje ima za cilj da iz praktične perspektive slušaoci sagledaju temu straha i anksioznosti i da steknu malo bolji uvid u homeopatski tretman ovih poremećaja.

Broj mesta na ovom predavanju je ograničen. Rezervaciju možete izvršiti preko e-mail adrese: ljilja.pavlovic@poslodavci.rs ili putem telefona 011 3160 248.