11U naredne dve nedelje svakodnevno će biti organizovani susreti privrednika iz pojedinačnih sektora, predstavnika nadležnih državnih institucija, stručne javnosti i međunarodnih organizacija u Privrednoj komori Srbije kako bi se definisale mere neophodne za unapređenje poslovnog ambijenta i investiranje u pojedinačnim sektorima privređivanja.

Namera je da se zajednički sa svim akterima na privrednoj sceni Srbije definišu ključne prepreke uspešnijem poslovanju i da se dođe do rešenja za probleme sa kojima se suočava privreda. Cilj ovih skupova je da u izgradnji poželjnije poslovne klime mobilišemo sav potencijal u pojedinim oblastima, i da rešenja do kojih dođemo u našem dijalogu, ugradimo u zakone i mere za brži privredni rast- za više investicija, efikasnije poslovanje i novo zapošljavanje.

Dijalog privrede organizuje Ministarstvo privrede, Privredna komora Srbije i resorna ministarstva. Pozivamo sve zainteresovane članove da se putem mejla obrate Aleksandri Kovačević a.kovacevic@poslodavci.rs ili putem telefona 011 3160248 kako bi dobili dodatne informacije.