Kompas Komerc je preduzaće osnovano 1990 godine.Od osnivanja konstantno ulažemo u razvoj i osavremenjavanje, što je rezultiralo i značajnim pozicioniranjem na tržištu.
Preduzeće se prvobitno bavilo veleprodajom kancelarijskog materijala i specijalnih papira, a u skladu sa zacrtanom politikom razvoja, devedesetih godina, po uzoru na svetski poznate firme iz ove oblasti, počinjemo sopstvenu proizvodnju, zasnovanu na doradi papira.Rezultat  je da smo na tržištu zauzeli visoku poziciju u veleprodaji kancelarijskog materijala i artikala iz sopstvene proizvodnje.

Papiri za plotere, za kopiranje,paus papiri u rolnama i risevima,ink jet i coated papiri,kao i sve vrste specijalnih fascikli za projektne i građevinske firme su artikli iz našeg proizvodnog programa, po čemu smo na tržištu posebno prepoznatljivi.

Kompletan asortiman kancelarijskog materijala, visokog  kvaliteta, čiji smo direktni uvoznici, kao i ponuda tonera, ribona, svih vrsta obrazaca, fax, ading,  termo i rolni iz proizvodnog asortimana, kao i ostalog potrošnog i reklamnog materijala,sredstava i opreme za čišćenje, pića, kafe i ostalih artikala za reprezentaciju, svrstava nas u red preduzeća sa zavidnim referencama.

Naši kupci su, počev od velikih sistema-Telekom, Kolubara, Elektromreže Srbije, kao i brojna druga javna preduzeća, agencije, instituti,  fakulteti, škole i mnoge druge institucije, ustanove ,privatna preduzeća.

Kompas Komerc poseduje veleprodajni i proizvodni pogon u Zemunu, na dve lokacije, sa preko 2000 m2 prostora. Dostavnim vozilima vršimo  transport robe do kupaca, čiji je broj sve veći, u skladu sa poslovnom politikom i profesionalnim odnosom da je kupac na prvom mestu, a zadovoljan kupac istovremeno i naša najbolja reklama.

kompas1 kompas2