Privilege Club Unije poslodavaca Srbije pregovara sa kompanijama Air Serbia i Vip Mobile sa ciljem da obezbedimo članovima popuste. Najljubaznije Vas molimo da popunite kratak formular koji se nalazi u dokumentu u prilogu i da nam ga pošaljete do petka, 12. avgusta 2016. godine, kako bismo ugovorili popuste u skladu sa Vašim potrebama i interesovanjima.

poslodavci.rs/…/AirSerbia-i-VipMobile-upitnik.docx

Popunjen upitnik pošaljite mejlom na a.kovacevic@poslodavci.rs

 

O popustima koji su sada dostupni informište se na sajtu Unije poslodavaca Srbije i tako što ćete kontaktirati gospodina Radovana Lemaića mejlom klub.poslodavaca@gmail.com ili telefonom +381 62 262 500

 

Unija poslodavaca Srbije će u buduće popuste koje članovi jedni drugima nude na mejlove slati sa naslovom “Poslodavci za poslodavce” jednom mesečno objedinjene. Ukoliko ne želite da dobijate mejlove sa popustima molimo Vas da nas o tome obavestite. Ukoliko želite da pošaljete svoju ponudu ,  morate je osmisliti na način da nudi posebne popuste i pogodnosti isključivo za članove UPS, odnosno da se razlikuje od uobičajenih ponuda i popusta/akcija koje to preduzeće nudi i svim ostalim klijentima.

AirSerbia i VipMobile upitnik