img_dop_za_sveUnija poslodavaca Srbije je partner na regionalnom Projektu Društveno odgovorno poslovanje za sve, finansiranom od strane Evropske komisije, koji se zajednički sprovodi sa poslodavačkim organizacijama Turske i zemalja regona i Međunarodne organizacije poslodavaca (IOE) u svojstvu pridruženog partnera, u okviru kojeg se organizuje prva panel diskusija o Društveno odgovornom poslovanju – ključnoj temi Projekta sa predstavnicima državnih institucija, privrede i organizacija civilnog društva iz Republike Srbije, kao i predstavnicima organizacija – učesnika na Projektu.

Na skupu će govoriti:
Nebojša Atanacković, predsednik Unije poslodavaca Srbije;
Frejk Janmat, Predstavnik Delegacija Evropske unije u Srbiji;
Zoran Lazić, Pomoćnik ministra rada;
Nil Mit, Turska asocijacija poslodavaca;
Matias Torns, Savetnik za Evropu Međunarodne organizacije poslodavaca;
i ostali predstavnici kompanija i nevladinog sektora.

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da Vas pozovemo da učestvujete na ovom skupu, dana, 18. februara 2015. godine (sreda) u terminu od 9.30 do 10.15 časova, u Beogradu, u hotelu Falkensteiner Hotel Belgrade, Bulevar Mihajla Pupina 10 K (I sprat, sala Iolite), kao i panel diskusiji na istom skupu, koja će trajti od 10.45 do 12.30 časova, ukoliko to Vaše poslovne obaveze dozvoljavaju.

Prijavite svoje učešće putem mejla: Dejana Kuzmić d.kuzmic@poslodvci.rs i/ili Svetlana Budimčević s.budimcevic@poslodavci.rs ili telefonom 011/3160 248 do 13. februara, 2015. godine (petak). Požurite sa prijavom jer je broj mesta ograničen.