Poslovi.infostud, naš član, na tržište je uveo novu uslugu AltTab servis.

Ako vam je poznat scenario neadekvatnih IT prijava, teškog uspostavljanja kontakta sa IT kandidatima, ali i deficit kvalitetnog IT kadra, verujemo da će vas obradovati usluga AltTab, osmišljena samo za potrebe IT industrije.

AltTab servis predstavlja akumulirano znanje o domaćem IT tržištu. Ova platforma predstavlja ekskluzivnu bazu od preko 2000 IT kandidata spremnih na karijerne promene. AltTab servis je namenjen za zapošljavanje kandidata u Srbiji. Pored medior kandidata koji imaju minimum 2 godine radnog iskustva, bazi je pristupilo i 1400 kandidata koji broje 5 ili više godina u IT branši.

Neke od najzastupljenijih tehnologija u bazi:

JavaScript 923 kandidata

PHP 666 kandidata

C# 562 kandidata

SQL 1034 kandidata

Java, .NET, React, C++…

Pristup ovoj bazi vam omogućava da detaljno upoznate kandidate, saznate na kakvim projektima su radili i koji benefiti su im važni, što vam omogućava da odmah procenite koliko ste kompatibilni.

Poslodavci koji su koristili ovaj servis okarakterisali su ga kao inovativan, brz i efikasan kanal za privlačenje pasivnih kandidata.

Redovna cena od 18.000 rsd + PDV omogućava pristup ovoj bazi u trajanju od mesec i u tom periodu imate mogućnost da kontaktirate neograničeni broj kandidata koji odgovaraju vašim traženim kriterijumima.

Za članove Unije poslodavaca je obezbeđen popust od 10%.

Ukoliko želite da dobijete više informacija o ovoj usluzi, možete kontaktirati Branislavu Subotin, e-mail: branislava.subotin@helloworld.rs, tel: +381 24 41 55 659, mob: +381 69 69 36 34 ili možete posetiti sajt i kliknuti na Želim više informacija, pa ćete biti kontaktirani.

 

Prilikom kontaktiranja naglasiti da ste član Unije poslodavaca.