Steknite radno iskustvo na stručnom usavršavanju u beogradskom radiju Legend

Radio Legend Vas poziva da se prijavite za program stručne prakse kod nas! Poziv se odnosi na pozicije ‘radio voditelj-novinar’ i ‘saradnik u marketing redakciji’.

Radio Legend od 1. 8. 2013. godine uspešno posluje kao multimedijalni projekat, koji pruža kompletne usluge na polju medija, marketinga, radio produkcije, komunikacija, prevodilaštva…, pokrivajući, pritom, ceo svet. Razvijeno poslovanje i različite delatnosti omogućavaju odlične uslove za sticanje znanja, iskustva i usavršavanje profesionalne komunikacije.

Zašto je stručna praksa važna?

 1. Zato što ćete sve sto ste godinama učili na fakultetu proveriti u praksi.
  2. Zato što ćete dobiti znanja i veštine neophodne za kasnije radno iskustvo.
  3. Zato što ćete biti u centru medijskog zbivanja.
  4. Zato što ćete raditi sa ličnostima koje će vam pružiti praktično i stručno znanje.
  5. Zato što ćete napraviti prvi korak ka poslu kojim želite da se bavite.Legend radio svojim praktikantima pruža punu profesionalnu i edukativnu podršku u vidu specijalizovanog i generalnog treninga, mogućnost poslovnog umrežavanja i budućeg zaposlenja u svim značajnim medijskim institucijama.Svim polaznicima prakse koji se u svojoj ulozi istaknu, radio Legend će obezbediti sertifikate i pismene preporuke koje će im pomoći pri zaposlenju.

  Prilikom prijavljivanja za praksu radija Legend na imejl info@legend-radio.com pošaljite biografiju i motivaciono pismo, s naznakom: Stručno usavršavanje u radiju Legend na poziciji____________________.

  Prednost pri odabiru kandidata imaće studenti i diplomci novinarstva, Filološkog fakulteta i ekonomije/menadžerstva. Pored ljubavi prema radu u medijima i spremnosti na timski rad, uslov za prijavu su i dobre komunikacijske veštine, fokusiranost na klijenta, kao i poznavanje rada na računaru i engleskog jezika.

  Predviđeno je da praksa traje 6 meseci, uz mogućnost dodatnog honorarnog angažovanja.

  Kontaktirani, radi informativnog razgovora, biće samo kandidati koji su ušli u uži izbor.

Dobrodošli u tim radija Legend!