Unija poslodavaca Srbije Vas poziva na konferenciju ZAPOSLIMO MLADE, 20.novembra 2015. godine sa početkom u 11.00 časova, Hotel Crowne Plaza, Milentija Popovića 10

Unija poslodavaca Srbije posebnu pažnju posvećuje kreiranju boljih mogućnosti za zapošljavanje mladih i stvaranju uslova za njihov ostanak i rad u zemlji. Tokom proteklog perioda bavili smo se okvirom za rešavanje pitanja visoke nezaposlenosti mladih iz ugla najbrojnijeg Sektora malih i srednjih preduzeća (MSP) sa fokusom na njihovu prepoznatu ulogu u stručnom obrazovanju i praksi u realnom poslovnom okruženju, kao i u merama aktivne politike zapošljavanja usmerenim na mlade.

Biće nam izuzetno drago da zajedno sa Vama razmenimo iskustva i sagledamo mogućnosti za jaču i snažniju podršku poslodavaca u stručnom usavršavanju mladih i njihovo veće učešće u merama politike zapošljavanja.

Unija poslodavca Srbije za ovu priliku sačinila je sveobuhvatne preporuke koje se tiču organizovanja stručnih praksi, kao svojevrsne odskočne daske za dolazak do prvog posla.

Na konferenciji će govoriti:

Nebojša Atanacković, predsednik UPS

Aleksandar Vulin, Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Nenad Borovčanin, državni sekretar, Ministarstvo omladine i sporta

Marko Stojanović, Krovna organizacija mladih

Molimo Vas da najkasnije do 18.11.2015. godine potvrdite vaše prisustvo putem mejla info@poslodavci.rs ili telefonom 011 3160 248, kontakt osoba Božana Knežević.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]