Bespovratna sredstva za inovativna preduzeća

Fond za inovacionu delatnost poziva inovativna preduzeća u ranoj fazi razvoja proizvoda i osvajanja tržišta, kao i preduzeća sa dokazanom tržišnom transakcijom (ne stariji od 6 godina) da se prijave za učešće u programu akceleracije i postanu deo Katapult zajednice.

Katapult se sastoji od tromesečnog programa intenzivne obuke uz finansijsku podršku u vidu bespovratnih sredstava od 20.000 evra (za Ideation kategoriju preduzeća) do 50.000 evra (za Scale-up kategoriju preduzeća). Obuka je organizovana kroz mentorstvo koje pružaju lokalni i međunarodni eksperti, uspešni osnivači startapa i investitori, a sve je prilagođeno specifičnim potrebama startapa u akceleratoru kako bi unapredili svoje poslovanje i stekli nove veštine za privlačenje privatnih investicija.

Dodatno, statapovima koji obezbede kvalifikovanu investiciju u roku od devet meseci od završetka akceleracije, na raspolaganju je finansijska podrška do 300.000 evra bespovratnih sredstava.

Uslove za konkurisanje, kao i neophodnu dokumentaciju možete pronaći na sledećem linku: https://inovacionifond.rs/lat/program/program-katapult

Poziv za učešće u program je otvoren do 17. oktobra 2022. godine do 15 časova.

Preporučene vesti

Još uvek nema komentara. Budite prvi!


Dodajte komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *