U susret konferenciji “Digitalizacija u malim i srednjim preduzećima”

Digitalizacija se nametnula kao jedna od najvažnijih tema za postizanje konkurentske pozicije i opstanak poslovanja naročito u mikro, malim i srednjim preduzećima. Pandemija je uticala da proces digitalizacije  ubrza  promene u različitim sektorima privrede gde se prešlo na “onlajn” način rada za vrlo kratko vreme i sudeći po svim prepoznatim benefitima ovaj proces će se intenzivirati i oblikovaće i poslovanje preduzeća, ali i svet današnjice.

Za brojna mala i srednja preduzeća (MSP) važno je obezbediti kvalitetne informacije o mogućnostima inovacija i digitalizacije koje bi mogle koristiti za povećanje  konkurentnosti i razvoja veština važnih za podršku ovim procesima.  

Sektor IT i telekomunikacije Unije poslodavaca Srbije otvara prostor za razgovor i konsultacije sa mikro, malim i srednjim preduzećima sa ciljem da im predstavi kakve su mogućnosti za digitalnu transformaciju u Srbiji, kako izgleda proces, kakva je uloga zaposlenih i rukovodioca kao i da im pruži odgovore na druga brojna pitanja na koja do sada nisu imali odgovor.

Pozivamo Vas da aktivno učestvujete u organizaciji  konferencije „Digitalizacija u malim i srednjim preduzećima” koja se planira za sredinu oktobra i da svojim pitanjima i očekivanjima opredelite izbor tema koje vas najviše interesuju. U prilogu je anketni list u okviru koga ćete izabrati oblasti o kojima biste želeli da saznate više. Za popunjavanje ankete je potrebno manje od dva minuta.

ANKETA-Izabor tema za konferenciju

Za sva dodatna pitanja i nove predloge budite slobodni da kontaktirate Službu za članstvo, kontakt tel. 011 3160 248

Preporučene vesti

Još uvek nema komentara. Budite prvi!


Dodajte komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *