Poziv za učešće na okruglom stolu “Bezbednost saobraćaja u javnom prevozu”

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da učestvujete na okruglom stolu na temu „Bezbednost saobraćaja u javnom prevozu“ koji Unija poslodavaca Srbije organizuje u saradnji sa Saobraćajnim fakultetom Univerziteta u Beogradu i Katedrom za bezbednost saobraćaja i drumskih vozila.

Okrugli sto će se održati 14. novembra 2019.godine, sa početkom u 9:30 časova, na Saobraćajnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, Voždovac, Vojvode Stepe 305, u svečanoj sali (128/1).

Cilj je da se, sa stručnog aspekta, identifikuju i analiziraju problemi bezbednosti saobraćaja u javnom prevozu putnika i zauzmu stavovi o mogućim rešenjima uočenih problema,  a biće obrađivane teme koje se odnose na bezbednost saobraćaja privrednih vozila, uticaju ekonomski održivog poslovanja na bezbednost saobraćaja u sektoru drumskog transporta, uticaju edukacije i stručnosti zaposlenih u transportnim kompanijama na bezbednost saobraćaja, kao i o bezbednosti dece i učenika u prevozu putnika drumskim saobraćajem.

Na kraju okruglog stola će biti zauzeti stručni stavovi i preporuke koji će predstavljati osnov za dalje delovanje u cilju zajedničkog unapređenja bezbednosti saobraćaja u javnom prevozu putnika, podizanja nivoa i kvaliteta usluga i osnov za ostvarivanje neophodnih prava.

Učešće možete prijaviti putem emaila n.markovic@sf.bg.ac.rsili telefona na broj 064 6356 777. Kontakt osoba asis.Nenad Marković dipl.inž.saobr.

Više informacija možete pročitati ovde

 

Preporučene vesti

Još uvek nema komentara. Budite prvi!


Dodajte komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *