Trgovina Matejić d.o.o.

Nastala pre 30 godina u periodu velikih promena na globalnom nivou, a danas predstavlja dobar primer transformacije male porodične firme u regionalnu kompaniju, koja snagom pozitivne energije zaposlenih, znanja i veština menadžmenta okuplja više desetina zaposlenih koji idu ka istom cilju.

Oblikovanjem korporativne kulture koja je zasnovana na jakim vrednostima, kao što su poverenje, motivacija, vredan rad, poštovanje prema radnicima i njihovim dostignućima, kao i spremnost da se ponudi najbolja moguća usluga kupcima.

Sve ovo je u značajnoj meri doprinelo uspehu  i napredovanju ovog porodičnog preduzeća.

Organizaciju čine ljudi.  Ozbiljni znalci, ljudi od duha i energije, čije znanje i predanost su utkani u uspehe Trgovine Matejić, u projekte koji sačinjavaju listu poslovnih dostignuća firme.

Timski rad, prenošenje znanja i iskustva, jedinstvena kombinacija vizionarstva i profesionalizma, temelji su stalnog razvoja Trgovine Matejić u njenom nastojanju da ide dalje i da uvek bude bolja.

Kao društvo specijalizovano za prodaju artikala iz oblasti rasvete, automatike kao i elektroinstalacionog materijala, širokim asortimanom proizvoda domaćih i inostranih brendova Trgovina Matejić teži da zadovolji sve potrebe kupaca, pružanjem najboljih usluga kao bi ispunili i više od očekivanog.

Sa preko 6.000 artikala u svom asortimanu Trgovina Matejić je razvila i dva svoja prepoznatljiva i svetski priznata brenda Mitea Lighting i Mitea Electric .

Mitea brend predstavlja sinonim za kvalitet proizvoda i izvanrednu uslugu, prepoznatljivo ime u oblasti osvetljenja kao i u električnoj industriji ovaj brend je daleko više od jednog logotipa. 

Ovaj brend je kao ličnost koju preko imena prepoznajemo i preko harizme doživljavamo, postavljajući  Trgovinu Matejić kao privredno društvo koje se izdiže kvalitetom i uživa ugled partnera od poverenja na kojeg se uvek možete osloniti.

Trgovina Matejić d.o.o. se nalazi u Kruševcu, u centralnoj Srbiji i raspolaže modernim poslovnim i magacinskim prostorom u kojem se nalaze velike zalihe različitog asortimana proizvoda kako bi u svakom trenutku i na vreme mogla da odgovori na zahteve svojih cenjenih klijenata, pored savremenog shvatanja logistike, komunikacije i usluga. Lokacija Trgovine Matejić d.o.o. u centralnom delu Srbije omogućuje olakšanu i brzu dostavu robe do kupaca.

Da bi osigurali pouzdanost svog poslovnog i marketinškog procesa Trgovina Matejić doo je implementirala i održava sistem upravljanja menadžmentom poslovnog procesa koji zadovoljava zahteve stadarda kvaliteta ISO 9001:2015, sertifikovan od strane TUV-a koji je najveći provajder sertifikacije sistema upravljanja u Evropi.

Cilj Trgovine Matejić d.o.o. je da ovaj trend zadrži i unapredi, da se kao i uvek uvrsti što različitiji asortiman proizvoda u prodaju, koji se kontinuirano širi svake godine prema savremenim aktuelnim trendovima, dalekosežno uzimajući u obzir zahteve tržišta.

Misija Trgovine Matejić d.o.o  je da kao društveno odgovorna kompanija i pouzdan partner, kroz najefikasnije operativne aktivnosti klijentima isporuči proizvode najvišeg kvaliteta, omogućavajući im ostvarivanje profita i pružanje podrške u post -prodajnoj fazi.

Vizija je stalan rast broja klijenata i principala, kao i proširenje ponude usluga i proizvoda.  Kao rezultat dobijamo stručne, zadovoljne i ambiciozne ljude koji napreduju na poslovnom i ličnom planu.  Trgovina Matejić teži da postane održivi lider u distribuciji rasvete i električne opreme na nacionalnom i regionalnom nivou koji uvek ide korak ispred vodeći računa da je zadovoljstvo korisnika osnov i uslov postojanja.

Unija poslodavaca Srbije sa posebnim interesovanjem prati aktuelna kretanja na tržištu sa željom da unapredi privredni ambijent i uslove poslovanja što postiže u saradnji sa kompanijama koje u svom poslovanju ciljeve ostvaruju kroz vrhunski kvalitet, posvećenost klijentima, društveno odgovorno poslovanje kao što je Trgovina Matejić d.o.o.

Preporučene vesti

Još uvek nema komentara. Budite prvi!


Dodajte komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *