Učestvujte u manifestaciji ZRBIZNET

Pozivamo vas, da učestvujete u jednoj novoj privrednoj manifestaciji u Zrenjaninu.

Cilj manifestacije je poboljšanje postojeće komunikacije između malih, srednjih, velikih kompanija i preduzetnika. Manifestaciju „ZRbiznet“ organizovaće Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina i Grad Zrenjanin

“ZRbiznet Poveži se!“ je nova jedinstvena privredna manifestacija u Srbiji koja će privrednicima tokom dva dana trajanja obezbediti: B2B sastanke, edukativne tribine, predavanja na aktuelne privredne teme i kontakt sa potencijalnim novim kolegama i zaposlenima.

U okviru manifestacije ZRBIZNET organizovaće se izložba zanatlija. Želja organizatora je očuvanje i pospešivanje zanatske delatnosti. Posetioci ove manifestacije će moći da vide kako se pletu čarape, kako se štampaju majice, prave suveniri i drugi razni proizvodi.

Uporedo sa ovom izložbom, u okviru manifestacije ZRBIZNET, posetioci će moći da prisustvuju promociji vozila auto centara, kao i da ostvare direktan kontakt sa privrednicima i preduzećima svog regiona i time ostvare šansu za zapošljavanje.

Sva ova dešavanja treba da rezultiraju ostvarivanjem novih poslovnih saradnji i novih konakata.

Cilj manifestacije nije samo povezivanje preduzetnika i preduzeća, već i direktno obraćanje potrošačima i korisnicima koji predstavljaju srž jake i razvijene privrede, stoga Vas pozivamo da nam se pridružite 29. i 30. septembra.

Prijave za firme preuzmite ovde.

Poziva za firme preuzmite ovde.

Opšte uslove izlaganja preuzmite ovde.

 

Preporučene vesti

Još uvek nema komentara. Budite prvi!


Dodajte komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *